5 день

Тема:  Харчування здорових і хворих дітей. Вигодовування здорових новонароджених.  Підтримка лактації у матері і тривалого грудного вигодовування. Раціональне вигодовування дітей першого року життя, принципи організації виключно грудного, доповненого та штучного вигодовування. Методи розрахунку добового об’єму їжі та режиму харчування. Харчові продукти для вигодовування дітей першого року життя. Харчування здорових дітей старших одного року: від 1 до 3 років, дошкільного та шкільного віку. Харчування хворої дитини. Харчування дітей з генетичною та спадковою патологією. Корекція харчування. Лікувальні суміші.


Матеріали:

Додаткові (натиснути тут)


Завдання:

Задача


Відправляти свої роботи слід з обов'язковим вказанням ПІП, дати пропуску, номеру теми на наступну поштову скриньку dsma.gpfm@gmail.com